اکثر پنیرها برای مصرف در دوران بارداری بیخطر هستند. پنیرهای سفت مانند چدار و پارمزان و پنیرهای پاستوریزه نرم بیخطر هستند. در دوران بارداری از پنیر نرم غیر پاستوریزه خودداری کنید زیرا ممکن است حاوی لیستریا باشد که نوعی باکتری بوده که میتواند منجر به لیستریوز شود. این عفونت نادر بوده اما برای زنان باردار خطرناک است. هنگامی که حالت تهوع در سه ماهه دوم کاهش مییابد و اشتهای شما شروع به افزایش میکند ممکن است میل به خوردن پنیر داشته باشید. زنان باردار میتوانند پنیر سفت و همچنین پنیر نرم را که به وضوح برچسب “پاستوریزه” نوشته شده است بخورند. پاستوریزاسیون شامل حرارت دادن شیر تا دمای خاص برای از بین بردن باکتریهای بالقوه خطرناک است. در واقع پنیر پاستوریزه منبع خوبی از کلسیم و پروتئین است که باعث تقویت استخوانها و رشد سالم کودک شما میشود.
کدام پنیر برای زنان باردار مناسب است؟
پنیر چدار یا پارمزان مطمئنترین انتخاب شما در دوران بارداری است. این پنیرها احتمال رشد باکتریهای بالقوه خطرناک را کاهش میدهد. پنیر پاستوریزه در دوران بارداری یکی دیگر از گزینههای مطمئن است. پنیرهای نرم و پاستوریزه شامل:
- پنیر خامهای
- پنیر دلمه
- موزارلای فرآوری شده
است. این پنیرهای نرم طبیعی هستند که برخی از آنها شامل:
- پنیر بز
- پنیر آبی
- پنیر فتا
- پنیر نرم فرانسوی
- پنیر بری
- پنیر ریکوتا
چه مقدار پنیر در دوران بارداری مصرف کنیم؟
هنگامی که باردار هستید از مصرف پنیر نرم غیر پاستوریزه، شیر غیر جوشیده، ماست غیرپاستوریزه و بستنی غیر پاستوریزه خودداری کنید زیرا این محصولات به ندرت ممکن است حاوی باکتری لیستریا باشند که میتواند باعث لیستریوز شود. این عفونت میتواند به نوزاد متولد نشده منتقل شود و باعث سقط جنین، مرده زایی، زایمان زودرس یا مرگ نوزادان شود. اگر پنیر پاستوریزه در یک مرکز با شرایط غیربهداشتی تولید شود همچنان میتواند به لیستریا آلوده شود. پنیرهای نرم پاستوریزه برای مصرف در حد اعتدال در دوران بارداری بیخطر هستند. اگر مطمئن نیستید که یک پنیر نرم پاستوریزه است یا نه از مصرف آن صرف نظر کنید.
منبع:
www.babycenter.com
ارسال پاسخ
نمایش دیدگاه ها