طرز تهیه ۷ نوع  بستنی خانگی برای کودکان

بسیاری از کودکان بستنی را به دلیل طعم شیرین آن دوست دارند. بستنی دسری سرد و منجمد است که دارای افزودنی هایی مانند آجیل،میوه و شیر میباشد. البته که در بستنی ها از افزودنی هایی مانند تثبیت کننده ها، طعم دهنده و امولسیون کننده ها استفاده می‌شود. در بستنی هایی که در بازار و فروشگاه ها وجود دارد میزان چربی و قند تعیین نمیشود. بسیاری  از پدر و مادرها برای اینکه فرزندشان بیش از حد از بستنی مصرف نکند محدودیت هایی را دارند.

شما میتوانید با دستورالعمل های زیر بستنی سالم  را در خانه برای فرزندتان آماده کنید.

۱- بستنی شکلاتی و موزی

مواد مورد نیاز:

۴ عدد موز رسیده منجمد و پوره شده

۱ فنجان شیر نارگیل

۱/۴ فنجان پودر کاکائو

۲ قاشق غذاخوری کره بادام زمینی

۲ قاشق غذاخوری انجیر و گردو خرده شد

طرز تهیه:

گردو،انجیر،موز،پودر کاکائو،شیرنارگیل و کره بادام زمینی را باهم مخلوط کنید تا زمانی که تمام مواد پوره شوند. مایع بستنی را درون قالب های بستنی ریخته و ۶تا۸ ساعت در فریزر قرار دهید تا کاملا منجمد شود. این بستنی را میتوانید با میوه دلخواهتان تزیین کنید.
 

۲- بستنی توت فرنگی

مواد مورد نیاز:

۱ فنجان توت فرنگی یخ زده (له شده)

۱ فنجان شیر کامل

½ فنجان توت فرنگی تازه (ریز خرد شده)

۲ موز یخ زده (له شده)

۲ قاشق غذاخوری میوه های خشک (خرد شده)

مشتی برگ نعناع و توت فرنگی ، برای تزیین

طرز تهیه:

توت فرنگی له شده،توت فرنگی له شده و شیر را داخل غذاساز بریزید و مخلوط کنید تا مخلوطی روان داشته باشد. مواد را داخل توت فرنگی ها ریخته و بهش آجیل اضافه کنید و بگذارید داخل فریز تا یخ بزند..

 

۳- بستنی اواکادو

مواد مورد نیاز:

۴۰۰ میلی لیتر شیر نارگیل پرچرب (یک شب در یخچال)

۲ اسکوپ بستنی

۲ آووکادوی رسیده

۱ موز منجمدخرد شده

شربت افرا ۳ قاشق غذاخوری

آب لیمو ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

آووکادو را درون مخلوط کن بریزید و آنها را تا زمانی که خمیری نرم و یکدست درست شود مخلوط کنید.

شیر نارگیل ، موز خرد شده ، شربت افرا ، و آب لیمو را اضافه کنید. مخلوط کنید تا مایعی نرم و خامه ای به وجود بیاید.

مخلوط را در قالب بریزید و یک شب درفریزر بگذارید.

روز بعد مقداری بستنی را داخل ظرف بریزید و ده تا ۱۵ دقیقه بیرون از فریز  و در دمای اتاق قرار دهید.شما می توانید پسته و دانه کدو تنبل خرد شده را اضافه کنید تا بافت و طعم آن به دستور غذا اضافه شود. این بستنی نه تنها به دلیل رنگ آن بلکه برای چربی های خوب و کلسترول صفر نیز بی نظیر است.

 

۴- بستنی انبه

مواد مورد نیاز:

۲۰۰ گرم انبه تازه (له شده)

۲۰۰ میلی لیتر شیر کامل

۱۰۰ گرم تکه انبه (خرد شده)

۳۰ گرم بادام تست (خرد شده)

۳۰ گرم پسته (خرد شده)

۳ قاشق غذاخوری نارگیل خشک شده

۲ موز یخ زده (خرد شده)

۲ قاشق غذاخوری عسل ارگانیک

۲-۳ برگ نعناع ، برای تزئین

طرز تهیه:

انبه له شده ، موز یخ زده ، شیر و عسل را در مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید تا مخلوط به یک خمیر صاف و بدون گوله تبدیل شود.

مواد را در یک ظرف ریخته و تکه های بادام ، پسته و انبه را اضافه کنید. خوب مخلوط کرده و مخلوط را به مدت هشت ساعت فریزر قرار دهید.

بعد از هشت ساعت بستنی را بیرون آورده و مقداری را در ظرف سرو منتقل کنید. با برگ نعنا تزئین کرده و سرو کنید.

 

۵- بستنی انجیری

مواد مورد نیاز:

۱ فنجان انجیر

۱ فنجان شیر بادام

۱ قاشق غذاخوری انجیر خشک (خرد شده)

¼ قاشق چایخوری پودر دارچین

طرز تهیه:

انجیر و شیر بادام را در قابلمه روی حرارت متوسط ​​قرار دهید. در حالی که گاه گاهی هم می زنید شش تا هفت دقیقه آن را بپزید. مخلوط را کنار بگذارید تا خنک شود.

پس از خنک شدن مخلوط ، آن را با استفاده از یک غذاساز یا مخلوط کن در یک مایع نیمه غلیظ بدون توده مخلوط کنید. پودر جاجری و پودر دارچین را اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید.

مخلوط را در یک ظرف آلومینیومی بریزید و مخلوط را به مدت شش ساعت با درپوش پوشیده منجمد کنید. بعد از شش ساعت ، مخلوط را دوباره در یک خمیر نرم و لطیف مخلوط کنید.

مخلوط مخلوط شده را دوباره در ظرف آلومینیوم بریزید ، روی آن را با فویل آلومینیوم بپوشانید و حدود ده ساعت یا تا زمانی که بستنی خودش را بگیرد ، منجمد کنید.

بعد از اتمام ، مقداری قاشق را در یک کاسه بریزید و بلافاصله سرو کنید.

می توانید آجیل خرد شده و میوه های فصلی را اضافه کنید تا ارزش غذایی دستور غذا را افزایش دهد.

 

۶- بستنی ذغالخته

مواد مورد نیاز:

۱ موز رسیده پوست کنده و خرد شده

۲ فنجان زغال اخته یخ زده (خرد شده)

¼ فنجان شیر نارگیل یا ماست ساده

شربت افرا ۱ قاشق غذاخوری

آب لیمو ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه:

موزها را برش دهید و داخل فریزر بگذارید. برش های موز یخ زده ، توت های یخ زده و شیر نارگیل را با استفاده از مخلوط کن یا غذاساز مخلوط کنید.شربت افرا و آبلیمو را اضافه کرده و دوباره مخلوط کنید. بستنی را درون یک کاسه بریزید و بلافاصله آن را سرو کنید.

 

۷- بستنی رول دارچین

مواد مورد نیاز:

۱ فنجان ماست یونانی شیرین نشده

½ فنجان شیر بادام شیرین نشده

¼ فنجان آرد جو دوسر

استویا با طعم وانیل ۱

پودر دارچین ۱ عدد

طرز تهیه:

همه مواد را با استفاده از همزن یا غذاساز مخلوط کنید. اطمینان حاصل کنید که هیچ توده ای وجود ندارد.

مخلوط را به قالب های سیلیکون منتقل کرده و یک شب یخ ​​بزنید تا بستنی به صورت مکعب درآید.

مکعب های یخ زده را درون غذاساز بریزید و آنقدر پردازش کنید تا بستنی صاف و خامه ای شکل بگیرد.

مقداری را به یک کاسه سرو منتقل کرده و با برش های میوه ای فصلی تازه و آجیل های تست شده برای طعم های اضافی سرو کنید.

 

بستنی های خانگی راهی عالی برای سالم سازی دستورالعمل های بستنی سنتی هستند. میتوانید از میوه های تازه ، آجیل ، دانه ها ، میوه های خشک و برخی از سبزیجات استفاده  کنید. این بستنی ها سالم هستند ، اما نباید جایگزین مصرف میوه ها و سبزیجات کامل شوند. بستنی را بعضی اوقات و به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی متعادل سرو کنید.

منبع: www.momjunction.com